Девет експерта в три тематични панела и двама водещи – Наталия

...
Девет експерта в три тематични панела и двама водещи – Наталия
Коментари Харесай

Емоции от събитието на „Ох, на мама!“ за бременни и родители

Девет специалиста в три тематични панела и двама водещи – Наталия Мазгарева и Георги Блажев, които задаваха точните въпроси пред над 100 ангажирани бъдещи и сегашни родители на всяка една от 9-те лекции.

Това се случи на първо огромно целодневно БЕЗПЛАТНО Събитие на „ Ох, на мама! “ за бременни и родители, което се организира на 19 май 2024 година в Event Space 2020, гр. София.

„ За екипа на „ Ох, на мама! “ и НЕТИНФО бе същинска чест и привилегия да споделим с Вас, нашата публика, скъпа информация и на практика препоръки в планирането на бременността, в подготовката за появяването на бебе, а за актуалните родители – в грижата за дребните ни наследници. Срещата ни бе естествено продължение на тематиките, които уеб сайтът ни развива през годините и оказва помощ на читателите с отговори на значимите въпроси.

Пренесохме част от историите и препоръките оттатък цифровото пространство, с цел да получите още повече поддръжка и убеденост по пътя на най-вълнуващото странствуване, наречено родителство.

Разбира се, за тези, които пропуснаха или нямаха опцията да участват на място, включихме и LIVESTREAM по време на цялото събитие, в който участваха стотици родители от цялата страна “, споделя гл. редактор на ohnamama.bg Наталия Такова-Мазгарева.

Вижте Livestream-а във Фейсбук:

Вижте Livestream-а ни в YouTube 

Целият ден бе оцветен от потребни препоръки и мощни страсти.
 Ох, на мама Ох, на мама
Още със старта на събитието с лекцията на доктор Ставрев от  “, отдадена на репродуктивното здраве, се потопихме в една от най-силните страсти, свързани с родителството, а точно – увереността, желанието и мощната вяра, че желаеме да бъдем такива. И какви стъпки да предприемем, в случай че след година опити към момента не сме видели двете чертички на теста за бременност.

Усмихната, ведра и осведомена по всеки въпрос, обвързван с бременността – д-р Мажена Панова, която е акушер-гинеколог с над 30-годишен опит, ни показа всичко най-важно, обвързвано с следенето на бременността, а водещите задаваха спомагателни въпроси, чиито отговори всяка една бременна дама желае да получи.

 Ох, на мама Ох на мама

На финалната права преди раждането акушерката Динка Негалова от  ни даде доста съответни насоки за позитиви и дефекти на естественото раждане и секциото, с цел да вземем осведоменото решение по какъв начин бихме желали да посрещнем нашето бебе на бял свят, а след това консултантът по кърмене Ася Демирева изнесе същински театър и ни потопи в магията на кърменето, доказвайки ни, че то не е безусловно нещо притеснително илик мъчно, а напълно естествено, а педиатърът д-р Гончаров ни успокои, че няма нищо ужасно, нито пък комплицирано в зареждането на бебето.
 Ох, на мама Ох, на мама
Невероятни препоръки получихме онлайн и от д-р Зорина Петрова, която показа невероятни обстоятелства за най-големия орган в човешкото тяло – кожата и по какъв начин да се грижим за нежната и деликатна кожа на нашите бебета и деца. Засегнахме тематиката и за слънцезащитата, която е изключително значима освен на дребните, само че и за родителите.

Третият панел стартира с лекция от самия д-р Петър Дучев от , който ни даде безпределно потребни препоръки за здравето на детската усмивка. Запомнете, родители – грижа за зъбките от първо поникнало зъбче, миене заран и вечер по 2 минути и постоянни прегледи са достатъчната причина за здрави зъби.

След като си кажем „ Да! “ един на различен като сътрудници, оставаме откровено с упованието, че приказката, която сме чели като деца „ И заживели щастливо “, стартира и за нас. „ Да! “ но „ Не! “ Консултантите по фамилни отношения Биляна Котева и Ивета Рангелова ни потвърдиха, че да влизаме в фамилни спорове не е ужасно, а даже може да бъде потребно и ни дадоха скъпи препоръки по какъв начин да се оправяме с тях.

И за край – една от най-интересните тематики в уеб страницата Ohnamama.bg се придвижи и оттатък цифровото пространство – HR специалистът Мария Маринова ни даде скъпи препоръки за правата на бременните, майките и татковците.

 Ох, на мама Ох, на мама

Очаквайте скоро и всички лекции в NovaPlay, Vbox7.com, както и в профила на „ Ох, на мама “ в YouTube.

Събитието на „ Ох, на мама! “ за бременни и родители се реализира с поддръжката и доверието на генералните спонсори  ,  и верига хипермаркети  , както и на спонсорите от Дентална клиника , компанията за дермокозметика , групата от фармацевтични компании , ръководещото фондове дружество , марката производител на бебешки колички и продукти  “.
.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->   ×Достъп за логнати консуматори За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрация
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР